Sedus Stoll

Kantoorinrichting Mercedes Benz

Oplevering  2019

Ingebruikname  2019

Plaats  Nieuwegein

Bruto m2  11500

 

 

Meewerkende partijen

Leveranciers  Sedus Stoll

Interieurontwerper  OPL architecten/re-designers

 

 

Het nieuwe kantoorpand van Mercedes-Benz aan de Ravenswade in Nieuwegein is een bijzonder gebouw,  dat ontworpen is op basis van het MeWe Space-concept. Mobiliteit en flexibiliteit spelen hierij een belangrijke rol. Zo hoef je niet vanaf je werkplek je werk te doen. Voor elke taak kun je terecht in een andere ruimte die op dat moment bij de taak past. De kantoorzones (Me Space), waar men beschikt over zit/sta bureaus, ergonomische bureaustoelen en diverse opbergmogelijkheden, zijn gelokaliseerd rondom het twee etage hoge Atrium. Deze prachtige  centrale ruimte is het hart van het bedrijf en nder andere voorzien van een volledig glazen dak, verticale ‘tuinen’, een theatertrap en glazen vergadertoren.  Kortom, een huiskamer (We Space). Het Atrium biedt de gelegenheid tot werken, ontmoeten, lunchen of het bestellen van een koffie of thee bij de Barista. In de kantoorzones bevinden zich de vergaderruimtes, koffiecorners, relaxruimtes, Think Tans en Phone Booths. De vergaderzalen zijn online te reserveren.

Sedus heeft de volledige inrichting voor de ca 500 medewerkers mogen verzorgen:  alle  zit/sta werkplekken, bureaustoelen, ladenblokken, kasten, vergadertafels en vergaderstoelen, loungestoelen, banken, kantinetafels en stoelen, akoestische wandpanelen  tot kledinghangers aan toe.

 

 

 

Sedus Stoll

Platinastraat 33

2718 SZ Zoetermeer

Tel. +31 (0) 79 3 63 15 90

sedus.nl@sedus.com

www.sedus.com

 

 

 

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op