Privacy verklaring

  1. TOOKO verwerkt persoonsgegevens over u omdat u gebruik maakt van onze diensten, dan wel omdat u onze website (hoog.design) bezoekt en omdat u deze persoonsgegevens zelf via het invullen van een contactformulier op de website en/of bij het sluiten van een overeenkomst aan ons heeft verstrekt. Door gebruik te maken van onze diensten en/of het invullen van het contactformulier op de website stemt u in met de verwerking hiervan. TOOKO kan de volgende persoonsgegevens van u verwerken:
  • uw voor- en achternaam
  • uw adresgegevens
  • uw telefoonnummer
  • uw emailadres
  • uw IP-adres
  1. TOOKO verwerkt uw persoonsgegevens om adverteerders op haar website de mogelijkheid te geven telefonisch contact met u op te nemen en/of om u schriftelijk (per e-mail) te kunnen benaderen, maar alleen als u heeft aangeven dat u daarom verzoekt. Daarnaast kan TOOKO uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van de overeenkomst en/of  het toezenden van haar nieuwsbrief en TOOKO promotie- en reclame-activiteiten. 
  1. TOOKO bewaart uw persoonsgegevens louter in haar e-mail box en/of bij het afnemen van diensten in haar klantenbestand. Uw persoonsgegevens worden niet langer gebruikt dan strikt noodzakelijk om haar doelen, waarvoor uw persoonsgegevens zijn verzameld, te realiseren. 
  1. TOOKO verstrekt uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor het uitvoeren van de met u gesloten overeenkomst en/of u heeft aangegeven dat u in contact wilt komen met (bepaalde) adverteerders op de website van TOOKO en/of om te kunnen voldoen aan een wettelijke verplichting.
  1. TOOKO zal zich bij de verwerking van persoonsgegevens inspannen om doeltreffende technische- en organisatorische maatregelen te treffen ter voorkoming van misbruik, verlies, onbevoegde toegang en/of enige andere vorm van onrechtmatige en/of ongewenste verwerking van uw persoonsgegevens. Mocht u aanwijzingen hebben dat ondanks TOOKO’s beveilingsmaatregelen er toch misbruik van uw persoonsgegevens wordt gemaakt, neemt u dan direct contact op met: info@tooko.archi.  
  1. TOOKO geeft u altijd de mogelijkheid om uw persoonsgegevens in te zien, deze te corrigeren of deze te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@tooko.archi. TOOKO zal dit zo snel mogelijk, maar altijd binnen 15 werkdagen, oppakken en op uw verzoek reageren.
  1. TOOKO gebruikt louter technische en functionele cookies. Bij het bezoeken van de website van TOOKO heeft u met het gebruik daarvan ingestemd. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan de website van TOOKO wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die TOOKO gebruikt zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en voor uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat TOOKO’s website naar behoren werkt. Ook kan TOOKO hiermee haar website optimaliseren. Daarnaast plaatst TOOKO cookies die uw surfgedrag bijhouden zodat TOOKO op maat gemaakte content kan aanbieden. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van de browser verwijderen.
  1. TOOKO biedt u de mogelijkheid om al uw vragen en/of klachten over TOOKO’s privacyverklaring aan haar te stellen. U neemt daarvoor contact op via info@tooko.archi.   Mocht TOOKO er met u over een klacht niet uitkomen, dan wijst TOOKO u erop dat u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Tooko.archi B.V. (TOOKO)
Beekstraat 54
6001 BJ Weert
Nederland

Telefoon: +31 (0)6 39 46 66 36 / +31 (0) 6 43 73 62 53
E-mail: info@tooko.archi
KvK 71671137
BTW nr: NL 85 88 04062B01

IBAN: NL 91 INGB 0008 5694 96