Ibelings van Tilburg architecten

Capgemini Utrecht

Gemaakt voor Het Nieuwe Werken

Bij de ontwikkeling van het hoofdkantoor van Capgemini in Leidsche Rijn, Utrecht, is Het Nieuwe Werken een belangrijke leidraad geweest. Dit is terug te zien in de kolomvrije werkvloeren met flexplekken, uitwisselbare gemeenschappelijke ruimtes en een centraal atrium als aangename verblijfplaats en netwerkplein. Ook in de binnentuin, die direct verbonden is met het atrium, kan op mooie dagen worden gegeten en gewerkt.

 

Op de kantoorvloeren wordt de open werkruimte onderbroken door vergaderruimten, waardoor voor de werknemers toch meer kleinschalige werkplekken ontstaan. Op elke etage bevinden zich drie ankerpunten, waar je koffie kan halen, even rustig kan zitten en elkaar informeel kan ontmoeten. De trappen tussen de kantoorvloeren zijn zo transparant mogelijk uitgevoerd om de verdiepingen als het ware te laten ‘communiceren’ en je uit te nodigen de trap te nemen.

Ibelings van Tilburg architecten

Schaardijk 372

2909 LA Capelle a/d IJssel

Tel. +31 (0) 10 202 19 00

info@ibelingsvantilburg.nl

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op