LTD Studio

HERINRICHTING PPC

Aanleiding voor de verbouwing was de wens van PPC om een deel van het kantoor anders in te richten en akoestisch te verbeteren. Er is gekozen om de grote kantoortuin op te splitsen in meerdere ruimten. Akoestische panelen op de wanden en een donker systeemplafond. Het maatwerk meubilair is geïntegreerd in de Vintage wanden wat een exclusieve uitstraling geeft en waarmee de ruimte efficiënt wordt benut.

 

Realisatie Vintage systeemwanden, meubelmaatwerk en systeemplafond: Verwol Interieur Realisatie |  Fotografie: Michael van Oosten  |  Ontwerp: Plamen van Dijk

LTD Studio bv

Siliciumweg 30

3812 SX Amersfoort

Tel. +31 (0)33 888 88 72 / +31 (0) 6 5432 70 99

hello@ltd-studio.nl

www.ltd-studio.nl

 

 

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op