Siebold Nijenhuis Architect

Student Centre The Hague

In het gebouw Orion in Den Haag is het Student Centre The Beehive gerealiseerd. Op 5 verdiepingen van dit voormalige kantoorpand bevinden zich nu de werkplekken, de studieplekken en het sportcentrum voor de studenten van de Universiteit Leiden in Den Haag. 

 

Het gebouw is van een donker en standaard jaren 90 kantoor omgetoverd tot een lichte en kleurrijke ‘Buzzspace’. De locatie bevindt zich tegenover de Campus met alle collegezalen aan de Wijnhaven. De studenten kunnen daardoor direct naar de overkant komen om daar gezamenlijk te studeren, overleggen, feesten en te sporten. 

 

De installaties zijn volledig vernieuwd en het interieur is opnieuw ontworpen en opgefrist. Er is daarbij gekozen hebben voor eenvoudige materialen zoals kunststof en underlayment aangevuld met sterke accentkleuren. De verschillende gebruikersgroepen hebben zo ieder hun eigen plek in het gebouw gekregen.

 

Start ontwerp: augustus 2017

Oplevering: november 2018

Siebold Nijenhuis Architect

Crooswijksesingel 50J

3034 CJ Rotterdam

Tel.  +31 (0)10 4771145

info@sieboldnijenhuisarchitect.nl

www.sieboldnijenhuisarchitect.nl

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op