Studio Groen+Schild

Grijze silo / Deventer / 200 m2

Waar eens de vrachtwagens binnenreden om hun containers te vullen, staan nu de werktafels van Studio Groen+Schild. Met het ontwerp is het ruige karakter van de binnenzijde van de silo bewaard gebleven. De trechtermonden, de kettingen, het ruwe beton en de bakstenen wanden zijn zoveel mogelijk intact gelaten. Wel is er een extra verdieping toegevoegd met een uitbouw in staal en glas, die vier meter uitkraagt. Het ontwerp is energiezuinig, de silo heeft geen gasaansluiting. Verwarming en koeling worden gerealiseerd door een warmtepomp.

 

Fotografie: Roos Aldershoff

Studio Groen+Schild

Zuiderzeestraat 3

7411 MC Deventer

Tel. +31 (0)570-610111

info@studiogroenenschild.nl

www.studiogroenenschild.nl

 

Meer weten over dit project?

Wij brengen u in contact met deze vakmensen.

Neem contact op